Bed & Breakfast

VIEW MORE DETAILS

OMGIVNINGARNA ERBJUDER GOTT OM AKTIVITETER MED BLAND ANNAT FINA VANDRINGSLEDER

Gediget boende i lantlig miljö! Boende med närhet till aktivitet och natur! Vi bemöter era önskemål så långt vi kan för att er upplevelse hos oss ska kännas som hemma och bli ett minne som stannar kvar länge.

Dannäs Bed and breakfast ligger på övervåningen av den gamla skolan i Dannäs. Vi har ett familjerum där det finns dusch och WC. Samt två dubbelrum med gemensam dusch och WC i korridor. Utöver rummen har man också som boende hos oss tillgång till gemensamt vardagsrum, rymliga miljöer och vår fantastiska skolgård där du i naturnära miljö kan njuta av fågelkvitter, grill och lek.

Våra rum och lokaler är smakfullt inredda i gedigen lantligmiljö och för tankarna tillbaka till tiden då skolan var aktiv för utbildning.

Vi har som vision att din vistelse hos oss ska bli en upplevelse att minnas och att komma tillbaka till. Vi anpassar er vistelse hos oss enligt era önskemål i möjliga mån. Med närheten till naturen och till aktiviteter med utgångspunkt hos oss mitt i Småland, ser vi fram emot att vara en del av er upplevelse.

I priset ingår lakan, frukost och slutstädning.

Lediga rum

Varför ska du välja oss

Med en utgångspunkt hos oss får du en avslappnad vistelse och chans att skapa minnen som stannar kvar länge

Med bas på vårt trevliga Bed & Breakfast i Småland kan du besöka många äventyr och sevärdheter i vårt härliga och natursköna landskap. Med närhet till såväl småstäder som Värnamo och Ljungby som till Jönköping, Växjö och vidare ut i Sverige.

Du hinner inte uppleva allt som vårt län har att erbjuda men väljer du att bo hos oss kommer du med säkerhet att uppleva en gedigen miljö med närhet till mycket. Det som kännetecknar oss är en avslappnad stämning, samt att vi alltid utgår från dig som gäst för att du ska känna dig som hemma.

Drömmer du om en avslappnande vistelse i lugna omgivningar så är vårt Bed & Breakfast i Dannäs gamla skola något för dig. En charmig byggnad med karaktär. I samma byggnad ligger också vårt välbesökta våffelcafé som erbjuder lättare maträtter, spännande smaker på våfflor och riktigt gott hembakat.

Närheten till aktiviteter, sjön Bolmen och spännande natur ger utrymme för hela familjen att skapa minnen som stannar länge.

Våra rum

Varje rum på Våffelcafé Bed & Breakfast har en sittgrupp och utsikt över trädgården. Här finns sittplatser utomhus och du har även tillgång till strykmöjligheter.

Barnvänligt

Barnen kommer att uppskatta den närbelägna lekplatsen. Omgivningarna erbjuder också gott om aktiviteter med bland annat fina vandringsleder. Sjön Bolmen ligger 2 km bort

God mat & dryck

Njut av våra super goda maträtter eller avnjut våra fantastiskt goda våfflor.

Gratis Wi-Fi

Alla gäster får ta del av gratis Wi Fi när ni stannar hos oss.